Editorial Petru Roman

Deta în sărbătoare
Iată-ne din nou în pragul unei mari sărbători a comunității noastre. Sărbătorim împreună Zilele Orașului Deta așa cum ne-am obișnuit deja de 7 ani. Poate că mulți s-au gândit la prima ediție că acest adevărat festival al orașului nostru nu va fi un eveniment de durată, dar iată că am reușit să îi contrazicem pe cei sceptici. Avem și de această dată un program extrem de bogat și de variat. Am gândit împreună cu echipa mea un program care să răspundă cât mai mult așteptărilor dumneavoastră și care să fie pe placul tuturor generațiilor.
O altă tradiție care iată se conturează în orașul nostru este dezvelirea unor statui cu o semnificație importantă pentru noi toți. În acest an în care sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire vom dezveli în cadrul Zilelor Orașului bustul Regelui Ferdinand Întregitorul. Este un eveniment de suflet și vă invit să fiți prezenți la acest moment deosebit de emoționant. Vom avea oaspeți de seamă așa cum suntem deja obișnuiți. Ne vor fi alături la această mare sărbătoare reprezentanți ai administrației județene, delegații din străinătate, din localitățile înfrățite, istorici dar și mulți alți oaspeți de seamă. Așadar va aștept în număr cât mai mare la cele trei zile de sărbătoare. Să le arătăm musafirilor noștri că așa cum știm să muncim cu seriozitate știm și să sărbătorim și să ne distrăm.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.