ANSAMBLU DE LOCUINŢE NOI

A fost finalizat Planul Urbanistic Zonal (PUZ)– Ansamblu de locuinţe noi în oraşul Deta-Zona Termal Deta. Acesta raspunde solicitărilor de atribuire de terenuri pentru noi investiţii cu capital de stat sau privat, precum şi cerinţelor de teren în vederea construirii de locuinţe.

Numărul de locuinţe ce urmează a se realiza în această zonă este următorul:
• 33 apartamente în locuinţe P+M
• 68 apartamente în locuinţe P+1E
• 8 apartamente în locuinţe P+1+M
• 136 apartamente în blocuri de locuinţe în regim de înălţime P+3 etaje locuinţe sociale şi pentru tineri
Până la această dată din totalul de parcele existente pentru construirea de locuinţe au fost concesionate 102 parcele, pentru care au fost eliberate certificate de urbanism în vederea întocmirii documentaţiei pentru obţinerea autorizaţiei de construire. De asemenea au fost eliberate un nr. de 20 autorizaţii de construire din care:
• 4 locuinţe au fost terminate;
• 7 locuinţe sunt în lucru;
• 9 locuinţe neîncepute.
Cele două blocuri locuinţe din strada Pădurii nr.13 A şi B cu 38 de apartamente (20 garsoniere cu o cameră şi 18 cu două camere) pentru tineri executate prin Agenţia Naţională de Locuinţe au fost recepţionate cu anexă urmând a fi repartizate. În toată zona de locuinţe a fost finalizată reţeaua electrică şi reţeaua de gaz iar reţeaua de apă şi canalizare menajeră s-a finalizat pe străzile principale respectiv strada Pădurii până la liziera de duzi şi str. Aurel Vlaicu până la Ştrandul Termal. Totodată s-a început şi lucrarea de amenajare a străzii Pădurii.
Dorina Beleţescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.