Dispensar modern şi drumuri refăcute în Opatiţa

Două proiecte implementate prin Programul PHARE 2006 au primit ordinul de începere din 15, respectiv 16 ianuarie 2009.

Primul proiect proiectul se numeste “Sănătatea e bunul cel mai de preţ”, prin intermediul caruia se va moderniza dispensarul medical din localitatea Opatiţa. În urma organizării licitaţiei pentru execuţia lucrărilor, a fost declarată câştigătoare firma S.C.“MONTADOR IMPORT EXPORT” SRL, firma cu care se va semna contractul de execuţie, urmând ca în funcţie de evoluţia vremii să se înceapă lucrările. Cel de al doilea proiect vizeaza modernizarea străzilor din localitatea Opatiţa şi pentru care a fost organizată licitaţia pentru achiziţii de servicii de proiectare. În urma evaluării ofertelor a fost declarată câştigătoare firma S.C. “TRISKELE” SRL Timişoara, firma cu care se va semna contractul de servicii, urmând ca în etapa următoare, după terminarea proiectului tehnic, să se organizeze licitaţia pentru execuţia lucrării. De asemenea s-au avizat favorabil de către Consiliul local Deta solicitările de demarare a întocmirii studiilor de fezabilitate pentru două proiecte: reabilitarea parcului orasului Deta si reabilitarea, modernizarea şi dotarea Grupului Şcolar “Sfântu` Nicolae” Deta.

Documentaţiile pentru cele două proiecte urmează să constituie suportul pentru elaborarea cererilor de finanţare pentru atragerea de fonduri nerambursabile.
Ioan Iovan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.