BUNĂ ZIUA! ŞI MULTĂ SĂNĂTATE !

Vă doreşte Dr. Cobzariu Iosif Florin, Medic Primar Medicină de Urgenţă, Asistent Universitar, Titular al Disciplinei de „Cunoştinţe teoretice şi practice de Prim Ajutor”, din Universitatea de Medicină şi Farmacie „VICTOR BABEŞ” din Timişoara, medic şi la Serviciul de Ambulanţă Deta.

Doresc să-mi exprim cele mai calde mulţumiri Primăriei Oraşului Deta, personal D-lui Primar Petru Roman, pentru acest mic (dar deosebit de util) spaţiu acordat pentru informare şi documentare cu privire la urgenţele medicale apărute în viaţa Dvs. De acum înainte, ne vom întâlni în fiecare număr al „Monitorului de Deta”, în spaţiul destinat „Vieţii medicale”, din dorinţa de a veni în sprijinul cititorilor noştri, cu informaţii referitoare la sănătate şi bunăstare medicală.

Intenţia mea este de a vă prezenta aspecte esenţiale legate de medicina de urgenţă din dorinţa de a vă instrui cu privire la modalităţile de atitudine imediată în situaţii de urgenţă, atitudini care, vă pot uşura suferinţa, vă pun la adăpost de eventualele complicaţii severe sau, vă pot chiar salva viaţa! Doresc să colaborez cu cititorii noştri pentru dezvoltarea reală a abilităţilor de intervenţie salvatoare în orice situaţie critică. Vă voi informa cu privire la recunoaşterea unei situaţii de urgenţă, la atitudinea ce trebuie adoptată în asemenea situaţii, la modalitatea de alarmare a diferitelor eşaloane ale asistenţei medicale pentru salvarea dvs. Aşteptăm întrebări, sesizări, descrieri de situaţii, precum şi propuneri pentru perfecţionarea colaborării noastre! Posibilităţile de contact sunt: cobzariu_iosifflorin@yahoo.com; telefon Staţia de ambulanţă Deta 0256/390744; Primăria Deta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.