Curăţenie în parc de ziua mediului

Primăria oraşului Deta în colaborare cu Garda Naţională de Mediu şi Grupul Şcolar “Sfântu Nicolae” au organizat o acţiune de salubrizare a parcului din oraş cu ocazia Zilei Internaţionale a Mediului.

La acţiune au participat 30 de copii ai Clubului ecologist Pro Eco condus de către doamna Tanko Maria, doamna comisar Vasiescu Rodica şi doamna comisar Muşuroi Luci din partea Gărzii de Mediu. Din partea Primăriei Deta s-au implicat alături de copii, domnul viceprimar Şămanţu Gerhart şi domnul Maxim Severus. Tinerii ecologişti au reuşit să colecteze doi metri cubi de hârtie, pungi, peturi, doze şi resturi de deşeuri menajere. Mulţumim pe această cale tuturor celor care s-au implicat în această acţiune cât şi celor care de acum încolo vor înţelege că parcul oraşului Deta este un loc de recreere şi nu o groapă de gunoi. Gerhart Şămanţu

INFO
În urma Conferinţei Mondiale de la Stockholm din anul 1972, consacrată problemelor mediului înconjurator, Adunarea Generală a ONU a hotărât ca pe întreaga planeta data de 5 iunie să marcheze Ziua internaţională a mediului înconjurător, pentru ca în fiecare an, această zi să readucă în atenţia locuitorilor Terrei că raportul om – natură trebuie să ramană unul echilibrat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.