Tabere de odihnă pentru copii

Elevii care nu au planuri de vacanţă se pot înscrie încă pentru taberele organizate de Direcţia Judeţeană de Tineret Timiş.

Cele două destinaţii oferite de DJT Timiş sunt Eforie Sud şi Poeni Strâmbu. "Majoritatea copiilor din taberele noastre fac parte din grupuri organizate de profesori, din partea şcolii la care învaţă. Însă este posibil ca un copil să fie înscris individual de către părinţi, în condiţiile în care părinţii sunt de acord cu destinaţia şi vârsta grupului deja format. În momentul de faţă avem locuri libere în perioada 3 -7 iulie la Eforie Sud şi în seria 19 - 25 iulie la Poeni Strâmbu” ne-a spus domnul Aurel Cotarcă, persoana responsabilă din cadrul Direcţiei Judeţene de Tineret Timiş. Preţul unei astfel de tabere variază între 312 şi 342 RON (3.420.000 lei vechi) care include 6 zile de cazare cu 3 mese pe zi. Transportul se plăteşte separat. În cadrul taberei copiii sunt supravegheaţi de personal specializat, câte o persoană la 10 copii înscrişi. Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, puteţi suna la numărul de telefon 0256 490469.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.