Pelerinaj la mănăstirea Săraca

De Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, primarul Petru Roman le-a făcut o surpriză frumoasă pensionarilor din Deta
Un grup de 50 de pensionari însoţiţi de primar, de deputatul colegiului 10, Gheorghe Ciobanu şi de mai mulţi angajaţi şi consilieri de la primărie au vizitat mănăstirea Săraca de lângă Gătaia. "Am decis să organizez această acţiune pentru persoanele vârstnice pentru că aceşti oameni au nevoie de ajutor din partea noastră şi o astfel de bucurie înseamnă mult pentru ei. Primăria este în primul rând în slujba oamenilor şi dincolo de proiectele noastre de zi cu zi trebuie să ne gândim şi la cei în vârstă cărora le este tot mai greu să se deplaseze. O zi la mânăstire înseamnă pentru ei foarte mult”, a spus primarul Petru Roman. "Pensionarii reprezintă, alături de biserică şi de copii, prioritatea cea mai importantă a mandatului meu de deputat al colegiului 10 Deta. Aceşti oameni, care au avut o viaţă grea, au nevoie acum de sprijinul nostru. Colaborarea bună pe care o am cu primarii din colegiul 10 include şi sprijinul acordat pensionarilor şi aceste mici sărbători dedicate bătrânilor sunt doar o parte dintre acţiunile pe care le sprijin fără ezitare”, a spus Gheorghe Ciobanu la întâlnirea cu pensionarii de la mănăstirea Săraca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.