Ziua Gărzii de Mediu sărbătorită la Deta

Comisarii Gărzii de Mediu şi-au sărbătorit ziua făcând curăţenie în parcul oraşului. Mai mulţi elevi de la Grupul Şcolar "Sfântul Nicolae" Deta au ajutat la ecologizare, deoarece profesorii şi părinţii i-au învăţat să respecte natura şi mediul înconjurător

Profesorii Tanko Maria şi Szabo Francisc, coordonatori ai Clubului Pro Eco, au adunat mai mulţi elevi pasionaţi de curăţenie şi ecologie şi au pus mâna să ajute comisarii Gărzii de Mediu, care au dorit să îşi sărbătorească ziua, prin muncă. Obiectivul comisarilor Vasilescu Rodica, Babei Camelia şi Cădariu Gelu a fost aranjarea şi instaurarea curăţeniei impecabile în parcul oraşului. Pe lângă membrii Clubului Pro Eco, comisarii s-au bucurat de ajutor din partea viceprimarului Şămanţu Gerhart şi a inspectorului de mediu Maxim Severus. "Mă bucur că sunt atâţia copii alături de noi. Dacă ei înţeleg ce înseamnă un mediu curat, eforturile noastre nu sunt în zadar. Noi în calitate de comisari ai Gărzii de Mediu facem tot ce ne stă în putinţă să păstrăm mediul curat, însă e nevoie ca oamenii să înţeleagă că e nevoie de ei pentru a face din Deta un oraş exemplar" a declarat unul dintre comisarii participanţi la eveniment. Ziua de 12 martie a fost declarată ziua Naţională a Gărzii de Mediu din anul 2002. A.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.