Grădiniţa din Deta ajutată de o asociaţie germană

Dragostea pentru copii şi înţelegerea nevoilor acestora, au îndemnat o mână de nemţi generoşi să facă mai multe donaţii grădiniţei din oraşul nostru
Colaborarea între Grădiniţa cu program prelungit Deta şi asociaţia germană Kinder-Alten-und Krankenhilfe fur Rumanien e.V. a fost iniţiată în urmă cu ceva timp de către primarul Petru Roman şi Dragossy Siegfried, membru al organizaţiei din Germania. Dincolo de schimbul de experienţă cu privire la metodele de educare şi relaxare ale copiilor, grădiniţa din Deta a primit din partea asociaţiei germane, mai multe donaţii extrem de utile în orice unitate de învăţământ. Nemţii au adus pentru copiii noştri jucării, jocuri în aer liber, un aragaz profesional, o combină frigorifică, o masă de călcat şi obiecte pentru grupurile sanitare. Efortul asociaţiei germane a fost apreciat de către colectivul grădiniţei, mai ales că donaţiile au fost făcute din inimă, cu singura dorinţă de a ajuta şi a face bine. Ţăran Mariana.

Conducerea Primăriei Deta mulţumeşte Asociaţiei KINDER-ALTEN-KRANKENHILFE FUR RUMANIEN e.v. şi domnilor DRAGOSSY SIEGFRIED, NIKOLAUS LAUB, NETT WERNER, MEIER FRANZ şi MEIER GEORG pentru donaţiile făcute Gradiniţei P.P. din Deta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.