Sărbătoarea căsătoriilor la Deta

Emoţii şi multă bucurie, aşa poate fi descrisă atmosfera festivă de la Biserica Catolică, la sărbătorirea Sfintei Treimi şi a persoanelor căsătorite de cel puţin 10 ani.
La fel ca în fiecare an, slujba din 30 mai, a fost oficiată într-un cadru festiv, având invitaţi importanţi din ţară şi străinătate. Persoanele care s-au căsătorit în Biserica Catolică Deta, cu mulţi ani în urmă, s-au întors din Ungaria, Germania sau din oraşe îndepărtate din România, pentru a sărbători împreună momentul în care au început viaţa în cuplu. Jurămintele reînnoite în faţa altarului şi în faţa credincioşilor prezenţi, au dovedit că armonia în familie şi căsătoriile fericite există cu adevărat, fiind un model demn de urmat de către locuitorii oraşului nostru. Cântecele şi poeziile copiilor i-au încântat pe toţi, de la sărbătoriţi la simpli participanţi, însă cel mai frumos cadou a venit din partea Asociaţiei pentru cultură şi tradiţie "Asocult" care a ţinut un concert deosebit, aducând în atenţia publicului fragmente din opera marilor compozitori precum Schubert, Puccini, Gounod sau Porumbescu. Mulţumirile noastre se îndreaptă către familia prof .Cazan, care a înfiinţat această minunată asociaţie şi care ne-a adus la Deta asemenea tineri talentaţi. Felicităm încă o dată cuplurile care au împlinit zece, douăzeci, douăzeci şi cinci sau treizeci de ani de căsnicie, le dorim multă sănătate, realizări şi fericire. Laszlo Edit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.