Promovare la faza judeţeană

Formaţia de dansuri populare româneşti, a Casei de cultură din Deta s-a calificat pentru faza judeţeană a festivalului "Lada cu zestre"
Originalitatea costumelor populare, coregrafie de excepţie, autenticitate şi profesionalism, astfel poate fi descrisă prestaţia Formaţiei de dansuri populare româneşti, a Casei de cultură din Deta, în cadrul festivalului-concurs, "Lada cu zestre". Dansul popular din zona de pustă a Banatului, s-a făcut remarcat în rândul publicului, confirmând încă o dată valoarea formaţiei de dansuri din oraşul nostru. Priceperea dansatorilor s-a ridicat la nivelul coregrafiei realizate de Cătălin Voicu, momentul artistic reuşind să atragă îndelungi aplauze şi aprecieri din partea spectatorilor. "Lada cu zestre" se află deja la cea de-a patra ediţie, iar organizatorii, Consiliul Judeţean Timiş şi Centrul de Cultură şi Artă Timiş, promit că vor continua această manifestare cultural-artistică de mare amploare, deoarece doresc să stimuleze şi să revitalizeze formaţiile de dansuri, creatorii populari şi tarafurile din judeţul nostru. Ovidiu Ivancea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.