MARACANA 2010

Campionatul de minifotbal seniori s-a desfăşurat în perioada 16 - 24 iulie şi a constituit deopotrivă, o şansă de afirmare pentru unii şi ocazie de a demonstra lipsa de fairplay pentru alţii
Campionatul Maracana este o tradiţie a oraşului, acesta fiind organizat în fiecare an de către Consiliul local al oraşului Deta, Primăria oraşului Deta şi Casa de cultură orăşenească Deta. De această dată au participat 8 echipe, 7 echipe din Deta şi o echipă din satul aparţinător Opatiţa. Primele trei locuri au fost ocupate de echipele: locul I - FORESTA; locul II - MESERIAŞILOR şi locul III - MEHALA, titlul de golgeter fiind atribuit lui Kremer Ionuţ de la echipa Opatiţa. Premiile au constat în diplome, cupe, tricouri şi mingi de fotbal, oferite de Consiliul Local al oraşului Deta, care a alocat 1500 lei din bugetul local acestui eveniment. Atmosfera la campionat ar fi fost una cu adevărat sportivă, dacă nu ar fi existat altercaţii şi conflicte între jucătorii unor echipe, care au uitat că se află într-o competite sportivă şi nu la lupte de stradă. Organizatorii au fost extrem de dezamăgiţi de astfel de comportamente şi au promis că pe viitor vor impune reguli mai stricte şi pedepse mai aspre pentru jucătorii care au nici o legătură cu fairplay-ul. Campionatul Maracana este destinat selecţiei unor talente sportive şi nu unor jucători care dovedesc o totală lipsă de respect pentru regulile unei competiţii. Informaţiile au fost furnizate de Iuliana Komsa preşedintele Comisiei Sociale, Cultură, Sport a Consiliului local al oraşului Deta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.