Validarea Strategiei de Dezvoltare a microregiunii "Timiş Torontal Bârzava"

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară "Timiş Torontal" anunţă Conferinţa de Validare a Strategiei de Dezvoltare a Microregiunii "Timiş Torontal Bârzava", în data de luni, 25 octombrie, ora 11.00 în sala de şedinţe a Primăriei Oraşului Deta.
Obiectivele întâlnirii vor fi:
1) Prezentarea Strategiei de Dezvoltare a Microregiunii şi a Planului de Dezvoltare Locală a teritoriului GAL "Timiş Torontal Bârzava";
2) Consultarea publică, dezbateri pe marginea documentelor prezentate referitor la adoptarea Strategiei de Dezvoltare a Microregiunii şi finalizarea Planului de Dezvoltare;
3) Validarea oficială a documentelor prezentate anterior precum şi a Dosarului de Candidatură de către participanţii la Conferinţă.
Grupul de acţiune locală "Timiş Torontal Bârzava" vrea fonduri europene
Bani europeni prin programul LEADER, acesta este obiectivul a paisprezece comunităţi locale din sudul judeţului Timiş şi a trei comune din nord-vestul judeţului Caraş Severin, care s-au organizat în grupul de acţiune locală "Timiş Torontal Bârzava" . Din grup, fac parte agricultori, femei, tineri din mediul rural, organizaţii nonguvernamentale, reprezentanţi din partea firmelor private şi a primăriilor. Dacă în viitorul apropiat, grupul de acţiune locală "Timiş Torontal Bârzava" va câştiga banii europeni atât de mult doriţi, acest grup va finanţa, la rândul lui, proiecte de dezvoltare rurală de până la 2,8 milioane de euro. În încercarea de a obţine fondurile europene, grupul de acţiune locală "Timiş Torontal Bârzava", este sprijinit de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară "Timiş Torontal", o asociaţie a Consiliilor Locale din sudul judeţului Timiş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.