Cultură pe scurt

* Casa de cultură orăşenească Deta a întâmpinat cu căldură Asociaţia culturală „Petöfi Sandor” din comuna Vrset, Serbia, care a prezentat în oraşul nostru, un spectacol cu obiceiuri şi tradiţii, extrem de apreciat de către amatorii de dansuri populare.
* Dorian Hausler Cozma şi Cătălin Olaru, doi membrii ai Formaţiei de dansuri populare româneşti din Deta, ne-au reprezentat cu mândrie la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Toboşarilor, Daje se na znanje, din localitatea Coka, Serbia.
* La începutul lunii decembrie, localitatea Şuşara din Serbia, a fost gazdă primitoare pentru Formaţia de dansuri populare româneşti a Casei de cultură orăşenesti Deta. Tinerii noştri talentaţi au prezentat cinci suite de dansuri populare care au stârnit îndelungi ropote de aplauze. Ultimul dans a fost repetat la cererea insistentă a publicului. Suntem mândri de ei şi le mulţumim pentru efortul şi perseverenţa lor. Ovidiu Ivancea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.