CARP, în ajutorul membrilor pensionari timișeni

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Timișoara are ca obiectiv principal de activitate întrajutorarea membrilor prin asigurarea de servicii, sprijin material și organizarea de activități pentru petrecerea timpului liber:
* acordarea de împrumuri rambursabile, cu dobânzi avantajoase
* acordarea de ajutoare nerambursabile și de deces
* prestarea de servicii medicale gratuite sau cu tarife reduse
* acțiuni sociale: cote de compensare la biletelor de tratament și prestații medicale , ajutor la spitalizare
* organizarea de activități cultural- artistice: cor, cenaclu, ansamblu folcloric, jocuri, transport (cu microbuz propriu și prețuri reduse) în excursii în țară și străinătate
* cazare gratuită pe 6 zile în vila din Buziaș, o singură dată pe an (pentru cei care au plătit cotizația la zi). Pentru perioade mai lungi se percep tarife reduse.
Informații suplimentare se pot afla de la agenții CARP din localitățile: Deta, Buziaș, Sânnicolau Mare, Făget, Jimbolia, Recaș, Gătaia, Ciacova. Săcălaz, Șag, Jebel, Dudeștii Vechi, Becicherecu Mic, Giroc sau la telefoanele: 0256/242665; 0256/294.870 și pe site-ul www.carptimisoara.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.