Mai mulţi copii de la grădiniţă s-au despărţit de prima parte a copilăriei

Gaudeamus igitur s-a auzit şi la gradiniţa din oraşul nostru. 40 de copii vor lăsa jocurile copilăriei pentru a lua în braţe abecedarul şi numaratoarea. Prichindeii de la grădiniţa Deta şi-au luat la revedere de la grupa pregătitoare, la fel ca nişte oameni în toată firea. Chiar dacă mulţi dintre ei abia au împlinit şapte ani, au absolvit un ciclu din viaţă cu robe şi cu tocile pe care le-au aruncat în aer în semne de bucurie. Cântând versurile absolvenţilor micuţii de la Grădiniţa P.P. Deta şi-au luat adio de la educatoarea dragă, de la prieteni şi colegi, de la prima parte a copilăriei. “Copiii mi-au spus că e foarte trist când te desparţi de o persoană dragă. Se refereau la educatoarea lor, pe care au îndrăgit-o ca pe o mamă. Toţi copiii au promis doamnelor că vor veni în ospeţie şi că vor avea note bune la şcoală”, aspus directoarea grădiniţei Mariana Vertopan.

Un comentariu:

  1. Surioara mea,Delia[a 4-a fata de la stanga la dreapta] abia asteapta sa inceapa scoala! Imi spunea intr-o zi ca ii va fi dor de gradinita, dar "scoala o asteapta"! Frumoasa generatie!>:D<

    RăspundețiȘtergere

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.