INCEPUT DE ŞCOALĂ, PENTRU COPIII CENTRULUI EDUCAŢIONAL “SF. IOSIF CEL NOU DE LA PARTOŞ”


Centrul Educaţional Sfântul Iosif Cel Nou de la Partoş şi-a deschis porţile pentru o nouă generaţie de copii. Cei care se ocupă de acest centru i-au primit pe cei mici cu braţele deschise amintindu-şi “Crezul“ care le conduce întreaga activitate.

Am trăit din plin şi ne-am bucurat mereu de o nouă viaţă. “Filele întoarse din calendarul ajuns la luna septembrie ne fac să rememorăm primele zile de şcoală din viaţa fiecăruia dintre noi, cu emoţiile şi optimismul pe care toţi l-au trăit an de an în acest anotimp“, spune Ştefania Dumitru, coordonatorul Centrului Educaţional fântul Iosif Cel Nou de la Partoş. “Învăţătura este mijlocul prin care putem atinge cunoaşterea şi pentru a realiza acest lucru, trebuie depuse eforturi deopotrivă de elevi, de experţii centrului educaţional, de părinţi cât şi de întreaga societate. Ce cred copii noştrii despre şcoală? Cum o privesc ei? Cu ce gânduri pornesc dimineaţa spre şcoală? Cât sunt de activi la ore? Cu cât avânt se aşează ei la masa de lucru pentru a-şi face lecţiile? Este desigur o provocare să cunoaştem răspunsul la toate aceste întrebări şi cu siguranţă impreună cu copii centrului educaţional il vom găsi. Este important însă să ştim şi ce se petrece în sufletele lor, cum putem fii alături de ei, cum îi putem ajuta. Toate le putem atinge prin strânsă colaborare cu cadrele didactice de la clase. Credem cu tărie ca şi religia are un rol important în creşterea şi educaţia copiilor. Ei trebuie să ştie că-L iubim pe Dumnezeu şi doar credinţa ne învaţă valorile creştine. În acest context mulţumim Arhiepiscopiei Timişoarei , Grupului Scolar Sfântul Nicolae şi Primaria Oraşului Deta“, a mai spus Ştefania Dumitru, coordonatorul Centrului Educaţional fântul Iosif Cel Nou de la Partoş la deschiderea noului an şcolar. Centrul Educaţional funcţionează în baza unui proiect finanţat de Fondul Social European POSDRU (/91/2.2/9/61137) prin AMPOSDRU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.