Lucrări de investiţii în derulare

Mai multe lucrări sunt în curs de execuţie în această perioadă.

Primăria oraşului a reuşit să găsească soluţii pentru finanţarea lucrărilor la câteva străzi, la stadionul oraşului, dar şi pentru terenul multifuncţional din parc.

La străzile Târgu Mare şi Trandafirilor, lucrările de amenajare sunt aproape finalizate. Pe cele două străzi s-a realizat o structură rutieră din beton cu o grosime de 20 de centimetr,i pe o lungime totală de 458 metri. Lăţimea părţii carosabile a fost proiectată între 3 şi 5 metri, iar viteza de deplasare pe acest tronson de drum va fi limitată la 30 km/oră.

Inainte de a betona aceste străzi s-a realizat sistemul de scurgere a apelor pluviale prin guri de scurgere care sunt legate la canalizarea existentă în zonă. Valoarea întregii lucrări se ridică la 260.563 de lei. La stadionul din oraş au început deja lucrările de reabilitare prin înlocuirea ţiglei de pe acoperişul tribunei pe o suprafaţă de 420 de metri pătraţi. S-au mai înlocuit 50 de metri liniari de coame de acoperiş şi s-a reparat gardul de împrejmuire prin înlocuirea materialului lemnos degradat cu panouri de tablă cutată pe o porţiune de 100 de metri liniari. Valoarea lucrărilor la stadion se ridica la 33.130 de lei.

Pe strada Ştefan cel Mare se va realiza un sistem de şanţuri pentru scurgerea apelor pluviale. Lucrarea, care se va face pe partea cu numere impare a străzii, pe o lungime de 409 metri, constă în acoperirea parţială cu plăci de tip grătar. Deocamdată această investiţie este în curs de achiziţie, urmând ca după finalizarea procedurilor legale să fie deschis şantierul.


O altă lucrare importantă este în curs de proiectare şi execuţie. Este vorba despre construirea vestiarelor de la terenul multifuncţional din parcul oraşului. Şi în acest caz lucrările vor începe imediat după ce toate demersurile legale vor fi finalizate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.