Mesajul Bisericii Crestine Baptiste

“VESTEA BUNĂ”


“Căci un Copil ni S-a născut, un Fiu ni S-a dat, şi domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: „Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veşniciilor, Domn al păcii.” Isaia 9:6
“Haidem să mergem până la Betleem şi să vedem ce ni s-a spus şi ce ne-a făcut cunoscut Domnul” . Luca 2:15

Mulţi au auzit de vestea bună a naşterii lui Hristos ca şi păstorii, dar puţini au fost cei ce au întreprins o călătorie spirituală la Betleem ca să vadă ce li s-a spus . Mulţi sărbătoresc astăzi Crăciunul, dar puţini Îl cunosc pe Hristosul Crăciunului . Să ne amintim în această zi ce a făcut Hristos pentru noi . Naşterea Lui Hristos L-a adus pe Dumnezeu la om, dar a fost nevoie de crucea Lui Hristos ca să-l aducă pe om la Dumnezeu .


Cu peste două mii de ani în urmă, Isus a părăsit splendorile cerului şi a venit pe acest pământ blestemat de păcat ca să trăiască o viaţă grea şi să sufere o moarte groaznică . Nu avea nici o obligaţie să facă acest lucru . Dar dragostea Lui pentru noi a fost atât de mare, încât a venit de bunăvoie pe pământ într-un mod aşa de smerit .

Să ne oprim un pic şi să ne gândim la ce a trebuit să renunţe Fiul Lui Dumnezeu ca să vină şi să ne ofere mântuirea . Dumnezeu să ne ajute să înţelegem, acum când sărbătorim din nou naşterea Domnului Isus Hristos, că:
- Principiul de bază al vieţii creştine este credinţa . În Domnul Hristos este demonstrată credinţa perfectă şi supunerea nezdruncinată faţă de Tatăl.
- Atitudinea de bază a vieţii creştine este dragostea – acelaşi gen de dragoste afişată de Domnul Hristos.
- Datoria de bază a vieţii creştinului este ascultarea. În Evanghelii citim despre Domnul Isus: „Întotdeauna fac ce-I este plăcut Lui (Tatălui)”; Ioan 8:29.
- El este revelaţia şi modelul a ceea ce vom fi noi cândva .

Vă dorim din partea Bisericii Creştine Baptiste „Beraca” din Deta, sărbători fericite, pace, sănătate, linişte în case şi în suflet şi Dumnezeu să vă binecuvinteze viaţa şi casa .
Hristos s-a născut !

Diacon Belciug Aurel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.