Primăria spune stop şoferilor vitezomani

După ce a fost discutată şi analizată, în mai multe rânduri, în şedinţele Consiliului local, problema montării unor calmatoare de trafic şi-a gasit în cele din urmă rezolvarea. Pe străzile unde viteza de circulaţie a autovehiculelor reprezintă un pericol pentru pietoni şi la intersecţia drumului spre Opatiţa cu centura de ocolire au fost deja instalate dispozitive menite să determine şoferii să încetinească. Cu aceeaşi intenţie de evita pierderea de vieţi omeneşti, primăria a mai montat calmatoare de trafic pe ambele sensuri de mers înainte de zebră  pe străzile Victoriei  colţ cu str .Târgul Mare, în faţa Şcolii Generale cu clasele I-VIII, pe str. Mihai Viteazul la trecerile de pietoni din faţa Grupului Şcolar „Sfântul Nicolae”, la trecerea de pietoni de la intersecţia străzii Titulescu, precum şi pe drumul înspre Opatiţa la intersecţia cu centura de ocolire.

Un comentariu:

  1. Stimati domni consilieri,

    Timisoara si Resita au eliminat aceste "calmatoare" de anul trecut! Nu inteleg argumentul introducerii lor. Este adevarat ca disciplina in trafic, in zona trecerii de pietoni este o chestiune elementara de bun simt, dar nu trebuie sa fie un motiv de a schimba mai des diverse piese auto.

    Claudiu

    RăspundețiȘtergere

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.