Petrecere de Halloween cu scop umanitar

Consiliul Școlar al Elevilor din Deta, alături de Asociația Părinților Grup Școlar Sfântul Nicolae din Deta și Grupul de voluntari din orașul nostru au organizat împreună, în ultima zi a lunii octombrie, cea de-a doua ediție a Balului de Halloween. Momentele distractive și pline de inspirație nu au lipsit de la „înfricoșătoarea” petrecere, toți cei prezenți amuzându-se copios la activitățile pregătite de organizatori. Cele mai apreciate jocuri au fost „Spânzurătoarea”, Hide'€™n'€™Seek și Mere în bol, într-un decor de poveste, pregătit cu mare atenție de către elevii Liceului Tehnologic Sfântul Nicolae Deta. În acest an, pe lângă amuzament, probe surpriză și distracție, balul a avut și un scop umanitar, toți banii strânși pe parcursul evenimentului fiind donați către Andrei Cintean, tânărul bolnav de leucemie. Cîrlea Cosmin

Sarbătoare de origine celtică, numită și Sărbătoarea Tuturor Sfinților, Halloween, a fost preluată de-a lungul vremii de către multe popoare occidentale, ajungând îi ultimii ani și în România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.