BALUL BOBOCILOR 2012

Pe 6 decembrie, chiar de ziua liceului nostru, adolescenţii şi părinţii lor au primit în dar, cea mai frumoasă petrecere a anului: Balul Bobocilor 2012, eveniment aflat la ce-a de-a 34-a ediție.

După o lungă aşteptare care a meritat pe deplin, Balul Bobocilor 2012 s-a impus deopotrivă ca petrecere și spectacol, fiind de departe cel mai important eveniment pentru tineretul din Deta. Elevii claselor a IX-a au jucat rolul principal, strălucind pe scenă la probele de vals, reggeton, musical, parada modei şi proba la alegere. În lupta bobocilor pentru marele titlu, deliciul publicului a fost reprezentat de probele surpriză, pregătite concurenților cu mare grijă de către organizatori.

Iar cum luna decembrie, este luna cadourilor şi a surprizelor, elevii claselor a XII-a, în calitate de organizatori ai evenimentului, au adus în fața publicului cei mai talentati tineri din şcoală, care și-au dovedit abilităţile vocale, dar și pasiunea pentru dans. Spectacolul oferit elevii noștri a fost plin de momente sensibile şi dansuri energice. Cu ajutorul sponsorilor, cărora organizatorii le sunt profund recunoscători, toți cei prezenți la Balul Bobocilor 2012 s-au bucurat de dansuri sportive și de societate, de muzică şi folclor bănăţean, vedeta care a stârnit cele mai multe aplauze fiind Maximilian, cunoscutul artist hip-hop, venit tocmai de la București pentru a încânta tinerii din Deta.

Pe lângă spectacolul de nota 10, anunțarea bobocilor câştigători a adus un nou moment de emoţie în public, juriul mărturisind că misiunea desemnării câștigătorilor a fost una extrem de dificilă. Primăria oraşului Deta le transmite sincere felicitări tuturor concurenţilor şi le urează mult succes în activităţile viitoare. Diana Tătăruşanu.

Câștigătorii competiției au fost:

         Mister Ziua de Vest Deta – Circa Zoran

Miss Ziua de Vest Deta – Anca Mureşan

Mister Popularitate – Sabin Sergiu

Miss Popularitate – Alexandra Băduceanu

Mister Prinţul Balului – Betczo Kristian

Miss Prinţesa Balului – Hassan Iasmina

Mister  Boboc – Orşoş Patrick

          Miss Boboc  - Gal Otilia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.