Birou al Serviciului de Pașapoarte deschis la Deta


Locuitorii orașului Deta nu mai sunt obligați să facă drumuri la Timișoara pentru a obține un pașaport. Marți, 16 aprilie, în sediul Primăriei din Deta, s-a deschis un birou al Serviciului de Pașapoarte Timiș. Amplasat la parterul primăriei, biroul funcționează din patru în patru săptămâni, în ziua de marți între orele 10 și 15. Biroul va prelua actele necesare emiterii pașapoartelor și va elibera apoi documentele de călătorie atât la sediul din Timișoara cât și la cel din Deta, în funcție de dorința solicitantului. La deschiderea oficială a biroului de la Deta a participat prefectul de Timiș, Eugen Dogaru, și șeful Serviciului Pașapoarte Timiș, Ionel Cojocaru, alături de reprezentanții autorităților locale.

 "Deschiderea acestui birou face parte din strategia noastră de apropiere de cetățean. Vrem să oferim un acces cât mai rapid și comod la obținerea unui pașaport pentru toți locuitorii din județ", ne-a declarat șeful Serviciului pașapoarte, Ionel Cojocaru. 

"Este important ca toți locuitorii din Deta, dar și cei din localitățile învecinate, să afle că au la dispoziție acest serviciu și nu mai sunt nevoiți să facă drumuri la Timișoara. Prin acest demers venim mai aproape de cetățeni și în același timp descongestionăm biroul de la Timișoara", a spus prefectul de Timiș Eugen Dogaru. 

"Deschiderea acestui birou este importantă deoarece, interesul nostru, ca administrație locală este să sprijinim toate inițiativele care servesc cetățenii. Acum, locuitorii din Deta care au nevoie de pașaport nu vor mai pierde timp și bani cu un drum până la Timișoara, au acest serviciu, chiar aici în orașul nostru. Noi am pus la dispoziție spațiul pentru acest birou și ne ocupăm de o parte din cheltuieli, dar efortul este al celor de la Serviciul de Pașapoarte și vreau să le mulțumesc pentru că s-au gândit și la orașul nostru", ne-a spus Petru Roman, primarul orașului Deta. 

Primul client al noului birou a fost o fetiță de 8 ani, însoțită de părinți care au depus actele pentru obținerea unui pașaport, în primele minute după deschidere. Chiar în prima zi de funcționare, biroul din Deta a înregistrat 3 cereri de pașapoarte noi.
 Programul biroului de pașapoarte: 
- 16 aprilie
- 14 mai
- 11 iunie
- 9 iulie
- 6 august
- 3 septembrie
- 1 octombrie
- 29 octombrie
- 26 noiembrie
- 24 decembrie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.