APARATURĂ NOUĂ LA SPITALUL DETA

Calitatea și complexitatea actului medical continuă să crească la Deta. Noua echipă managerială a Spitalului Orăşenesc Deta continuă dotarea spitalului cu o nouă aparatură, de ultimă generaţie.

Începând cu luna august, laboratorul spitalului va fi dotat cu 3 analizoare noi, cu ajutorul cărora se vor putea efectua analize complexe de biochimie, imunologie şi coagulare, analize care până acum se puteau face doar în laboratoarele din Timişoara. Concret, la Deta se vor putea face teste de coagulare - INR pacienţilor aflaţi în tratament anticoagulant, iar pacienţii diabetici vor putea efectua hemoglobina glicozilată. Tot din luna august, blocul operator va fi dotat cu aparatură nouă de chirurgie laparoscopică, astfel încât pacienții din Deta vor putea beneficia de intervenţii laparoscopice, atât de chirurgie generală, cât şi ginecologice.
                                    
În această vară, mulțumită eforturilor actualei echipe manageriale, în cadrul Spitalului din Deta se va deschide și compartimentul de cronici, cu 10 paturi, unde vor putea fi asistati pacienţii cu boli cronice şi incurabile, care necesită spitalizare de lungă durată şi îngrijiri medicale. Toate aceste demersuri vin în sprijinul cetăţenilor oraşului, cărora dorim să le oferim servicii medicale prompte şi de calitate. Dr. Codruţa Bungău, Manager Spitalul orăşenesc Deta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.