Excursii pentru pensionarii din Deta


Peste 216 membri ai Asociației Seniorilor din Deta s-au implicat în proiectul local „Și noi suntem activi”, beneficiind de câte o excursie gratuită alături de alți colegi pensionari. Inițiativa Asociației Seniorilor din Deta, susținută de Primăria Deta, face parte dintr-un plan mult mai amplu de organizare a unor activități care includ competiții sportive, baluri, evenimente culturale și schimburi de experiență cu vecinii maghiari sau sârbi, toate urmând a se desfășura până la sfârșitul anului 2013. La începutul lunii iulie, cei 216 pensionari din Deta, beneficiari ai proiectului, au fost încântați să descopere câteva dintre cele mai frumoase obiective turistice din România: Colonia Dacica Sarmisegetuza, muzeul arheologic şi amfiteatrul, Sfânta mănăstire Prislop, cimitirul şi crucea de la mormântul părintelui Arsene Boca şi nu în cele din urmă, mânăstirea Brebu. Echipa de proiect care a pregătit toate detaliile pentru ca seniorii să se poată bucura de excursie este formată din Magdău Dumitru - manager de proiect, Voiculescu Alexandru - asistent manager, Tuşineanu Maria - asistent financiar, Potiesz Aneta - responsabil activităţi turistice, Ciocan Antoniu - responsabil activităţi sportive şi Sculean Dorina, responsabil cu activităţi sociale.
Aducem mulţumiri conducerii Primăriei oraşului Deta, și personal domnului primar Petru Roman, pentru sprijinul acordat în obţinerea fondurilor necesare şi domnului Ioan Iovan pentru tot ajutorul şi îndrumarea în realizarea proiectului. Alexandru Voiculescu, preşedinte Asociaţia Seniorilor Deta.

Asociaţia Seniorilor Deta este o asociație nonguvernamentală fără scopuri politice, lucrative sau patrimoniale și a luat naștere în 31 ianuarie 2011. Misiunea organizației este apărarea drepturilor, intereselor și a demni­tăţii pensionarilor din oraşul Deta, fie că aceștia sunt sau nu, membri ai asociației.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.