Lucrări finalizate

Primăria Deta continuă lucrările la cele mai importante obiective edilitare din oraş. 
Chiar dacă fondurile reprezintă o permanentă problemă, conducerea Primăriei a găsit soluţii pentru finanţarea acestor investiții atât de importante pentru orașul nostru. Recent s-au încheiat  lucrările de amenajare a locului de joacă din parcul  oraşului, care au constat în amplasarea unui complex de joacă, cu căsuţă, leagăn, balansoar și bârnă, alături de realizarea trotuarelor de acces în suprafaţă de 306 metri pătraţi. Valoarea investiţiei se ridică la 126.000 lei. Pentru a asigura siguranţa copiilor care se vor juca aici, locul de joacă este supravegheat de un număr de 4 camere video. 

De asemenea s-au terminat lucrările de reamenajare a trotuarelor pe strada Unirii, pe ambele părţi ale străzii, în suprafaţă de 1.135 metri pătraţi. Valoarea totală a acestei lucrări a fost de 107.212 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.