Ziua Angajatului – Prevent România


În 20 iulie 2013, oraşul Deta a găzduit Ziua Angajatului Prevent, eveniment de amploare organizat de către Prevent Romania. Această zi a fost concepută ca o zi dedicată tuturor angajaţilor actuali, un eveniment care să reunească toţi angajaţii Prevent sub semnele bucuriei, bunei-dispoziţii, a sărbătorii muncii împreună, în spiritul colegialităţii şi încrederii reciproce.

Ziua Angajatului Prevent a reunit peste 700 de participanţi, angajaţi ai companiei alături de partenerii şi copiii lor, precum şi invitaţi ai companiei din partea instituţiilor statului, parteneri şi colaboratori apropiaţi. Festivitatea a avut ingredintele unei sărbători reuşite dedicate contribuţiei angajaţilor la activitatea companiei: muzică, dans, jocuri, concursuri, tombolă şi multă voie bună. Compania şi-a premiat cei mai buni şi cei mai vechi angajați din ambele locaţii, a acordat premiul pentru concursul “Cea mai buna idee pentru companie”, iar angajaţii şi-au ales “Cel mai bun șef”, “Cel mai bun coleg”, precum şi “Premiul Angajatului”. Prevent România multumeşte partenerului Banca Raiffeisen Bank - filiala Deta şi tuturor colaboratorilor care au fost implicaţi în organizarea evenimentului, dintre care amintim: Primăria Oraşului Deta şi instituţiile statului (Poliţia, Jandarmeria, Pompierii, Ambulanţa), Asociaţia Bee Active, Celtic Pub, Locco DJ, ArtPress, BigPrints, ADC Artificii și fotograful profesionist Cristian Gheorghe. În mod special compania doreşte să multumescă domnului primar Petru Roman pentru susţinerea şi deschiderea de care beneficiză permanent din partea domniei sale şi din partea instituţiei pe care o conduce. Compania multumeşte tuturor pentru reușita evenimentului din acest an şi salută în avans derularea ediţiei următoare a Zilei Angajatului Prevent. Biliana Ene.

Întrebată despre Ziua Angajatului Prevent, conducerea Primăriei Deta a salutat și a apreciat  organizarea evenimentului şi, în mod special, alegerea unor furnizori locali de servicii pentru buna derulare a festivităţii, dovedind astfel sustinerea activităţii antreprenorilor din oraşul Deta.

Compania este prezentă în Deta de peste 13 ani, din 1999, având începuturile în grupul Eybl International, iar din 2009 sub sigla Prevent Group. Prevent este cel mai mare investitor şi angajator al oraşului Deta şi în prezent îşi desfăşoară activitatea în două locaţii, Deta şi Lugoj, cu contribuția a aproape 1000 de angajaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.