Știri din sănătate

  • Începând cu luna octombrie 2013, Spitalul orășenesc Deta și pacienții care beneficiază de servicii medicale în orașul nostru, se vor bucura de colaborarea domnului doctor Vasile Cucui, reputat medic chirurg de la Spitalul Militar Timișoara, cadru medical cu o vastă experiență în domeniu. Tot în această lună, în premieră pentru spitalul din orașul nostru, vor putea fi efectuate intervenții chirurgicale laparoscopice. 
  • Joi, 3 octombrie 2013, începând cu ora 9 dimineața, va avea loc o nouă sesiune de consultații medicale oftalmologice gratuite la Spitalul orășenesc Deta.
  •  Conducerea Spitalului Deta multumește firmei Peter Haus din Deta și domnului Peter Hausler pentru donația constând într-un aparat de aer condiționat care va fi amplasat în unitatea de Primiri Urgențe Chirurgie. Inițiativa este apreciată de cadrele medicale și va fi extrem de utilă viitorilor pacienți. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.