Artele marțiale, practicate cu succes la Deta

Munca, efortul susținut pentru performanță și sprijinul comunității duc la rezultate remarcabile

Antrenamentele pentru artele marțiale, ramura kickboxing, le-am început în orașul Deta încă din anul 2009, cu convingerea că un astfel de sport este benefic pentru tinerii din localitate, prin canalizarea energiei și forței către un scop nobil, și anume, performanța sportivă. Competițiile care au urmat au cerut multă muncă, dărurire și seriozitate, însă rezultatele bune obținute ne-au încurajat să continuăm efortul pentru a ajunge și mai sus. Una dintre cele mai mari realizări a fost selecționarea și participarea la gala “Luptă Timișoara”, eveniment de nivel înalt, unde au participat sportivi din mai multe oraşe ale ţării. 

Cea de-a doua parte a anul 2013 a venit cu vești și mai bune pentru activitatea noastră, deoarece s-a înființat Asociația Sportivă Orășenească Deta, în cadrul căreia am fost incluși ca ramură sportivă. 
Acest lucru ne-a ajutat mult deoarece am primit sprijin financiar pentru achiziţionarea de echipament, cheltuieli de transport şi taxe de participare la concurs. Încrederea și sprijinul primit nu au rămas fără ecou în rândul sportivilor noștri, astfel că, de la înființarea asociației, am participat la doua competiții, și în ambele cazuri rezultatele au fost de exceptie. Sunt mândru și doresc să îi felicit pe cei patru sportivi care au ocupat locul întâi şi pe cei patru care au ocupat locul doi la cele două competiţii pe categorii diferite. De asemenea țin să mulţumesc consiliului local al oraşului şi nu în ultimul rând conducerii asociaţiei pentru tot sprijinul acordat. Dan Pantiș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.