„CASA DE JOACĂ” DETA


Cu ocazia Zilei Diasporei Maghiare și cu ajutorul Organizaţiei judeţene a U.D.M.R Timiş, în data de 16 noiembrie 2013, orașul Deta a fost gazda unui atelier de creaţie susținut de d-na Andrasy Noemi. La eveniment au luat parte şcolarii şi preşcolarii secţiei maghiare, copiii dând dovadă de mare iscusinţă şi o deosebită îndemânare în a confecţiona diverse decoraţiuni şi în a colora desene create de d-na Andrasy Noemi. 

Împreună cu d-na educatoare Czifra Iuliana, dorim să-i mulţumim d-nei Andrasy pentru timpul petrecut împreună, aceste ore fiind deosebit de plăcute şi instructive în acelaşi timp. Nutrim speranţa că în viitorul apropiat vom mai putea organiza asemenea activităţi de creaţie și vom petrece din nou clipe plăcute şi educative. Borsos Eva.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.