Noutăți sportive

Asociația Sportivă din Deta înregistrează succes după succes în competițiile regionale

·         În data de 16 februarie, la Timişoara, a avut loc concursul "Luptă Timişoara" la secţiunile Kickboxing, MMA şi Karate tradiţional. Asociaţia Sportivă din orașul nostru a participat şi ea la acest concurs, fiind reprezentată de 3 tineri de la secţia de kickboxing coordonată de Dan Pantiş. Cei trei au ocupat locul I, după cum urmează:
PAPP BOGDAN (17 ani) - categoria 85 kg;
BELEUŢ BOGDAN (18 ani) - categoria + 60 kg;
GHEBAR CONSTANTIN (28 ani) categoria 80 kg.

·         Echipa de fotbal a început pregătirile în noul an, înregistrând câteva meciuri amicale:
Deta - Unirea Banloc: 2-3
Timişul Şag-FC Deta: 2-2
Voinţa Opatiţa-FC Deta: 1-11
FC Deta - Minerul Anina: 2-4

·         Echipele de juniori ale A.S.O. Deta îşi vor relua pregătirile după data de 1 Martie 2014.
·         Echipa de handbal fete coordonată de prof. Francisc Szabo a intrat în forță în 2014, antrenându-se puternic în vederea returului de campionat. Tinerele au programate o serie de întâlniri amicale, printre care amintim echipele Minerul Anina, Peciu Nou, Banatul Timişoara, precum şi alte formații sportive ale şcolilor din zonă.
·         Începând din acest an, la Deta va reînvia şi handbalul masculin, prin formarea unei noi echipe coordonată de Erich Galamboş.

Conducerea A.S.O. Deta felicită întregul colectiv de antrenori şi jucători şi le urează multă baftă în returul campionatelor. Radu Telbisz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.