ORA PĂMÂNTULUI A STINS LUMINA ŞI LA OPATIŢAAsociaţia Team 4 Life+ a organizat sâmbătă, 29 martie, o lansare de lampioane în satul Opatița. Evenimentul inedit a avut loc între orele 20.30 şi 21.30, cu ocazia Orei Pământului.

Aşa cum ne-au obişnuit cu fiecare acţiune a lor, prin lansarea lampioanelor, membrii şi voluntarii Asociaţiei au urmărit să sensibilizeze şi să informeze un număr cât mai mare de persoane cu privire la importanţa conservării energiei şi resurselor, alături de folosirea cât mai responsabilă a acestora, pentru evitarea pericolele provocate de încălzirea globală.


Totodată, scopul evenimentului a fost acela de a le arăta celor prezenţi că este posibil să supravieţuim cel puţin o oră fără lumină artificială şi fără aparatele pe care tot mai mulţi dintre noi le consideră absolut indispensabile. Lucrurile frumoase și creative făcute împreună cu cei dragi au succes în orașul nostru, astfel că, la Opatiţa, alături de cei de la Team 4 Life+ au stins luminile şi au lansat lampioane copii de toate vârstele, împreună cu părinţii sau bunicii lor. La eveniment au participat peste 250 de oameni care printr-un gest simplu şi frumos s-au alăturat celor 7.000 de localităţi din întreaga lume, unite de convingerea că schimbarea stă în puterea fiecăruia dintre noi. Prof. Francisc Szabo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.