Luptă pentru viață!

Sâmbătă, 10 mai, în sala de sport a orașului Deta s-a desfășurat prima ediție a galei de kickboxing “Luptă Pentru Viață!”. Douăzeci și șase sportivi de la cluburi precum Respect Gym Bucuresti, Dragon Târgu Jiu,Tamashiy Timișoara, Giony Fight Timișoara, Drobeta Turnu-Severin și A.S.O. Deta, au oferit un adevarat spectacol publicului venit în numar impresionant de mare.


Mă bucur că am reușit să oferim publicului prezent o competiție de valoare. Sala de sport a fost plină până la refuz, iar asta demonstrează încă o dată succesul acestui proiect. 




Aș dori să le mulțumesc din suflet celor prezenți pentru gestul de solidaritate pe care l-au făcut față de micuțul băiețel din orașul Deta care luptă cu o boală necruțătoare. Din donațiile acestora, am strâns suma de 900 RON care vor fi direcționați către familia acestuia. Mulțumesc de asemenea tuturor celor care au dat dovadă de implicare și ajutor, colegilor din conducerea A.S.O. Deta, Primăriei și Consiliului Local Deta, oamenilor de afaceri, lui Florin Ilie pentru prezența sa, și, nu în ultimul rând, sportivilor și antrenorilor care au știut să îmbine la perfecție competiția și spectacolul. Radu Telbisz vicepresedinte A.S.O. Deta.


Emoționată de gestul organizatorilor, mama micuțului bolnav de anemie aplastică a acceptat cu lacrimi în ochi suma strânsă în cadrul galei. Anemia aplastică este un sindrom caracteristic insuficienței medulare, iar copilul are nevoie de un transplant de maduvă hematogenă. Persoanele care pot și doresc să contribuie financiar sau să sprijine în orice fel familia băiețelului bolnav, pot lua legătura cu A.S.O Deta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.