COLABORARE CULTURALĂ TRANSFRONTALIERĂ

Reper în viața artistică regională, orașul Deta se reinventează și surprinde partenerii culturali de peste hotare cu artiști care aduc prospețime și profesionalism


La fel ca în fiecare an, la început de toamnă, în localitatea Coka din Serbia, s-a desfășurat cea de-a noua ediție a Festivalului Toboșarilor „Daje se na znanje”. Ca răspuns la invitația lansată de către organizatorii și autoritățile locale sârbe cu care Deta are o strânsă colaborare, Casa de Cultură a dus peste hotare un tânăr care, prin expresivitate și prin port popular tradițional, a reușit să stârnească nenumărate ropote de aplauze. Îi mulțumim artistului Goicov Dalibor, actualmente membru al Formatiei Phoebus și suntem mândri că orașul nostru naște și încurajează asemenea valori. Ovidiu Ivancea, director Casa de Cultură Deta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.