Servicii de top la CLUB BKL RESIDENCE


De curând orașul Deta se poate mândri cu o nouă sală de forță și fitness unde se poate face mișcare sau, după caz, antrenamente profesioniste la standarde europene. Tinerii, dar și persoanele ajunse la vârsta maturității sunt așteptați cu toții în cadrul Clubului BKL Residence pentru activități sportive menite să consolideze sănătatea. Pe lângă sala de sport, Clubul BKL Residence pune la dispoziția publicului locuri de relaxare, un bar unde se pot savura băuturi răcoritoare și o sală pentru evenimente copii, în special zile onomastice.

Punem accentul pe calitate și vrem să ne ridicăm la înălțimea exigențelor celui mai rafinat public. Produsele și serviciile pe care le oferim sunt premium, fapt confirmat de furnizori și partenerii noștri. Suntem bucuroși că am adus SEGAFREDO în Deta și suntem convinși că locuitorii din Deta vor aprecia serviciile noastre, fie că vorbim de sala de sport, de terasă, de serviciile cosmetice sau de cele destinate copiilor” a spus managerul societății Gabriel Florea.

Însă vestea cea ma bună pentru familiile cu micuți este că, la vară, vor fi inaugurate o piscină pentru copii şi un loc lor de joacă cu tobogan şi trambulină. Tot pe perioada verii, va fi amenajată o terasă unde pe lângă servirea adulților, vor fi organizate şi diferite activităţi destinate copiilor. Clubul îşi desfăşoară activitatea în str. Ştefan cel Mare nr. 6 vis a vis de Cabinetul Notarial, cu intrare în curte şi deţine o parcare privată unde clienţii îşi pot parca autoturismele.

CLUB BKL RESIDENCE deţine un salon de cosmetică unde se pot relaxa şi întreţine corporal doamnele şi domnişoarele și pot beneficia de tratamente cosmetice, masaj şi alte proceduri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.