Nu-ți frânge aripile singur
În cadrul săptămânii "Să știi mai multe, să fi mai bun", elevii implicați în proiectul "Nu-ți frânge aripile singur" și coordonați de doamna profesoară Galamboș Lenuța au organizat un cros, ocazie cu care, alături de colegii lor din clasele a IX-a și a X-a au promovat mesaje anti-drog. La linia de sosire, participanții au fost întâmpinați de elevii claselor a VIII-a, coordonați de doamnele profesoare Telbiz Daniela și Boca Maria, cu mere și apă, încurajând astfel un stil de viață sănătos, deoarece sportul în sine reprezintă sănătate, iar "un măr pe zi ține doctorul la distanță".

La Centrul Cultural a fost organizată o masă rotundă unde au fost invitați reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog, ai Poliției Județene și ai Jandarmeriei, alături de doamna viceprimar Mateescu Adina, doamna doctor Radosav Violeta, doamna directoare Morariu Letiția și domnul comisar-șef Ghervan Cristian. Discuțiile au vizat efectele nocive ale consumul de droguri și de tutun, gravitatea săvârșirii faptei de trafic de droguri și modalități de prevenire a consumului acestor substanțe toxice pentru sănătate. Totodată, elevilor le-au fost prezentate situații cu care Poliția Județeană se confruntă zilnic. (Herisanu Oana Victoria, clasa a IX-a R

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.