Anunțuri importante referitor la lucrări de construcție

  • S-au finalizat licitaţiile şi s-au semnat contractele pentru lucrările de reabilitare ale AQUATIM-ului, pentru: lotul I, diferenţe de reţele de apă şi canalizare în oraşul Deta, câştigător S.C. TUBULAR S.R.L. Timişoara şi pentru lotul II, staţia de tratare a apei Deta, gospodărirea de apă de la Jebel cu construcţia unui rezervor, foraj şi staţie de pompare, câştigător S.C. CORAL Tulcea. Urmează a se face depunerea garanţiei de bună execuţie pentru cele două societăţi, predarea de amplasament şi organizarea de şantier. Dacă toate acestea decurg normal, lucrările pot începe după data de 15 septembrie.
  • S-a finalizat licitaţia şi s-a semnat contractul pentru construcţia blocului A.N.L, destinat tinerilor care lucrează în sănătate, societatea care a adjudecat licitaţia, FORMIN S.A Caransebeş urmează predarea de amplasament şi în condiţii normale, la finalul lunii octombrie pot demara lucrările de execuţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.