Vrei să devii jandarm?

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara recrutează candidaţi pentru următoarele instituţii de învăţământ militar:
  • Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani - Specializarea subofiţeri de jandarmi – 350 de locuri din care 3 locuri pentru cetăţenii de etnie romă şi 2 locuri pentru cetăţenii de alte minorităţi.
  • Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Petru Rareş” Fălticeni - Specializarea subofiţeri de jandarmi – 350 de locuri din care 3 locuri pentru cetăţenii de etnie romă şi 2 locuri pentru cetăţenii de alte minorităţi.


CERERILE DE ÎNSCRIERE se pot depune la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara până la data de 05.12.2017. Adresează-te ofiţerului sau subofiţerului de resurse umane. El îţi va spune ce ai de făcut, te va consilia şi îndruma spre instituţia de învăţământ care corespunde cel mai bine aspiraţiilor tale, dar şi pregătirii şi aptitudinilor pe care le ai. Totodată îţi va da să completezi unele formulare şi îţi va spune ce documente trebuie să cuprindă dosarul tău de candidat. Contact: Telefon: 0256/490367, Fax: 0256/201081, Internet: jandarmeriamobilatimisoara.ro și e-mail: grjmbtm@jandarmeriamobilatimisoara.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.