SĂRBĂTOAREA CENTRULUI CULTURAL DIN DETA

După un an în care am muncit mult și am depășit cu succes toate provocările, ne-am întâlnit toţi cei care ne-am adus contribuţia la viaţa culturală a oraşului Deta în cadrul Sărbătorii Centrului Cultural al oraşului Deta. Evenimentul a ajuns deja la cea de-a treia ediţie, și în 2017 ne-am reunit cu scopul de a face un bilanţ al activităţilor finanţate prin Agenda culturală, al activității fiecărui ansamblu, al corurilor precum și al orchestrei de muzică populară. Alături de noi au fost cetăţenii de onoare ai oraşului, consilierii locali, angajaţi ai Primăriei Deta, reprezentanţii principalelor instituţii, precum și delegaţii din localităţile Plandiște, Barite şi Coștei din Serbia. De la an la an numărul activităţilor culturale este tot mai mare, spectacolele oferite de Centrul Cultural prin formaţiile artistice, atât în ţară cât şi în străinătate, au fost şi ele mai multe față de anul precedent, numărul celor ce activează în viaţa culturală a crescut simţitor, toate acestea fiind indicatori clari că generaţia actuală păstrează tradiţiile, portul şi valorile moştenite. Pentru efortul depus de-a lungul anului și pentru premiile obţinute, ansamblurile au fost felicitate de Petru Roman, primarul orașului Deta, care, în semn de apreciere și mulţumire pentru activitatea lor culturală, le-a înmânat câte o diplomă.


Mulțumesc tuturor celor care activează sub egida instituției pe care o conduc, îi felicit pentru rezultatele foarte bune obținute la concursurile și festivalurile la care au participat și pentru efortul de a reprezenta orașul Deta cu cinste și mândrie pe fiecare dintre scenele pe care au evoluat. Multumesc consilierilor locali pentru susținerea culturii în Deta prin votul unanim acordat Agendei culturale. Și, în mod special, aduc mulțumiri conducerii Primăriei care mi-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie. (Ovidiu Ivancea, directorul Centrului Cultural Deta)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.