Centrul Cultural Deta reprezentat la Ohrid, MacedoniaLa sfârșitul lunii iunie, o parte a Ansamblului de dansuri populare românești seniori și tineret al Centrului Cultural al orașului Deta a participat la Festivalul folcloric internațional din Ohrid, Macedonia. Parte a alaiului de dansatori, alături de țări precum Turcia, Bulgaria, Muntenegru, Albania și Polonia, ansamblul din orașul nostru a avut  onoarea de a se afla în fruntea paradei portului popular pe malul lacului Ohrid. În cadrul evenimentului, artiștii din Deta au prezentat o suită de dansuri populare din câmpia banatică, două suite de dansuri din zona Banatului montan și un dans de fete. A fost un adevărat  regal artistic care a purtat amprenta coregrafiei instructorului coregraf Voicu Cătălin și a  dovedit dedicarea totală a ansamblului nostru.
Felicit toți membri Ansamblului pentru modul impecabil în care s-au prezentat pe scena și pentru modul în care au reprezentat orașul Deta. Nu ar fi fost posibilă deplasarea și participarea la festival fără sprijinul Consiliului Local și conducerii Primăriei orașului Deta cărora doresc să le mulțumesc încă o dată pentru susținerea activității culturale din orașul nostru. (Ovidiu Ivancea, directorul Centrului Cultural Deta)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.