ANUNŢURI

Activităţi extraşcolare
Începând cu data de 1 februarie 2010, la Casa de cultură a oraşului Deta (fostul club al sindicatului din str. Ştefan cel Mare) se va deschide un club pentru elevii claselor I-IV, unde micuţii vor putea desfăşura activităţi extraşcolare şi vor învăţa diverse lucruri precum tricotatul sau cusutul goblenului. Copiii vor lucra sub îndrumnarea doamnei Laszlo Edit. Nu se percep taxe, înscrierile se fac la doamnele învăţătoare.

Licitaţie electronică
În data de 1 februarie a.c. va avea loc pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) licitaţia pentru construirea în oraşul Deta a unui Aşezământ cultural (Casa de cultură orăşenească Deta).(SEAP/Publicaţii licitaţii/Anunţ participare licitaţii publice nr. 92924 din 7 ianuarie 2010).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.