Primăria investeşte în Grădiniţa cu program normal Deta

Administraţia locală a identificat surse de finanţare şi a alocat bani pentru izolarea exterioară a clădirii grădiniţei şi pentru amenajarea unui parc de joacă

În decembrie 2009 au început lucrările la izolarea exterioară a grădiniţei şi a unui loc destinat petrecerii timpului liber al copiilor, urmând ca în acest an, investiţiile să fie continuate, astfel încât micuţii să se poată bucura de un spaţiu amenajat la cele mai înalte standarde. "Într-o comunitate în care se doreşte binele, acţiunile importante sunt duse la îndeplinire printr-un efort unanim al părţilor interesate. Colaborarea cetăţenilor pentru atingerea unui scop bun este un principiu care poate fi aplicat cu succes în cazul învăţământului, mai ales a celui preşcolar. Grădiniţele au nevoiede implicare din partea părinţilor, a cadrelor didactice şi a autorităţilor locale. Primăria a dovedit că este interesată de activitatea noastră, haideţi să investim cu toţii, în măsura şi sub forma în care putem fiecare dintre noi, pentru a oferi copiilor noştri condiţii civilizate" ne-a spus directoarea grădiniţei, Mariana Ţăran. L.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.