Sprijin din partea Bisericii “Casa Tatălui” pentru refacerea parcului

Dragi locuitori ai oraşului Deta,
Ne bucurăm să vă anunţăm că Primăria din Deta a acceptat colaborarea noastră la refacerea parcului din Deta. Noi cei din biserica "Casa Tatălui" suntem creştini şi ne ocupăm de sufletele oamenilor, însă pe de altă parte dorim să facem ceva practic pentru oraşul nostru. Biserica noastră s-a bucurat de vizita unor tineri şi a liderilor lor din Elveţia, care aparţin bisericii penticostale din oraşul Zofingen. Împreună cu ei, cu tinerii noştri şi cu oameni binevoitori din Deta am lucrat la repararea gardului şi a câtorva bănci din parc. Spaţiul verde este un loc unde să ne simţim bine şi relaxaţi, indiferent că suntem copii sau adulţi. Aerul proaspăt, priveliştea frumoasă pot fi un bun mod de eliberare de stresul zilnic. Din păcate, comunismul a creat o mentalitate conform căreia, lucrurile comune nu sunt valoroase, iar ce avem împreună trebuie întreţinut de alţii, fără nici un efort din partea noastră. Astfel, s-a ajuns ca spaţiile verzi din oraşul nostru, dar şi din ţară, în general, să fie devastate sau abandonate în paragină. Eforturilor primăriei şi grupurilor de ecologişti, trebuie să ne alaturăm noi, creştinii, oamenii cu credinţă în Dumnezeu. Indiferent de confesiunea din care facem parte, trăim în acelaşi oraş şi împărţim aceleaşi locuri. Biserica „Casa Tatalui” îndeamnă iubitorii de natură să se alăture iniţiativei de refacere a parcului din Deta.
Liderul bisericii „Casa Tatălui”, Wallington Paul
Conducerea Primăriei oraşului Deta aduce mulţumiri celor care participă la acest proiect social: Lea Durig, Simon Wymann, Raphael Burkhardt, Noelle Frei, Jasmin Hoffmann, Walter Dirimachter, Markis Burkhart şi Susanna Stamb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.