Proiect medaliat cu aur

În perioada 26-28 octombrie 2010, la Novi Sad s-a desfăşurat un târg al primăriilor din Serbia, ocazie cu care, Primăria Plandişte, partenerii noştri din cadrul Programului IPA, ne-au invitat să participăm alături de ei, cu o prezentare a oraşului Deta şi a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Timiş Torontal. În cadrul târgului, Deta a avut trei expuneri, câte una în fiecare zi. În prima zi, tema la care am participat a fost atragerea investitorilor străini în Deta, iar în ziua a doua a avut loc o amplă prezentare a oraşului nostru şi a posibilităţilor de investiţii în Deta, dar şi în microregiunea Timiş Torontal. În cea de a treia zi am participat la prezentarea Programului IPA, cu un rezumat al celor două proiecte câştigate, precum şi a preocupărilor pentru viitoarea solicitare de proiecte. Organizatorii au oferit diplome şi medalii, premiind cele mai bune şi interesante proiecte. Proiectul câştigat de Primăria Plandişte în parteneriat cu Primăria Deta a primit medalia de aur. Distincţia reprezintă o recunoaştere a importanţei proiectului în dezvoltarea economică a comunei Plandişte şi a oraşului Deta. Prin acest proiect, Deta va beneficia de sumele necesare pentru întocmirea documentaţiilor realizării parcului industrial. Ioan Iovan.
Din partea oraşului Deta a participat la eveniment, primarul oraşului Deta, Petru Roman şi Serviciul de dezvoltare economico-socială şi pentru proiecte cu finanţare internaţională.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.