Al 128-lea magazin Profi, deschis la Deta

La sfarsitul lunii august, in orasul nostru, a fost inaugurat magazinul PROFI cu numarul 128, Deta alaturandu-se astfel celor 78 de localitati de pe tot cuprinsul Romaniei care se pot bucura de ofertele supermarketului. Sluja de sfintire a magazinului a avut loc in prezenta oficialitatilor orasului, iar in urmatoarea zi, odata cu deschiderea magazinului catre public, amatorii de cumparaturi au putut sa se bucure de bonurile peste 50 ron, de Roata norocului si de programul artistic cu jocuri distractive pentru copii, muzica si dansuri populare.



Amplasat in centrul orasului, pe Str. Victoriei nr.23, magazinul functioneaza de luni pana sambata intre orele 7.00 : 22.00, iar duminica intre 8.00 : 20.00 si are o suprafata totala de 526.00 mp, o sala de vanzari de 350.00 mp si propria sa parcare cu 8 locuri. La fel ca magazinele din Timisoara sau din alte orase mai mari, Profi-ul din Deta ofera o gama de 5000 de produse, alaturi de promotii si preturi accesibile chiar si pentru cele mai mici buzunare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.