SĂRBĂTOAREA POMULUI DE CRĂCIUN



Tradiționala Seară de Ajun a fost sărbătorită și în 2012 cu brad împodobit, cu alaiuri de colindători și spre deliciul celor mici, cu prezența Moșului care a adus zâmbete pe chipurile tuturor celor prezenți. Primăria și Consiliul Local Deta, împreună cu Casa de cultură orășenească Deta nu s-au lăsat mai prejos față de anii trecuți, oferind momente de neuitat locuitorilor orașului nostru. Punctul culminant al evenimentului și momentul cel mai așteptat a fost recitalul de colinde, susținut de Biserica Ortodoxă Sârbă, Biserica Romano-Catolică, Ansamblul ”Margareta”, Uniunea Bulgară, Biserica, ”Casa Tatălui”, Biserica Penticostală și Biserica Ortodoxă Română din Opatiţa.

În încheiere, a avut loc un superb foc de artificii care a putut fi admirat din orice colț al orașului. Dincolo de bucuria jocului de lumini și a ploii de stele, grupurile de colindători și toți copiii prezenți la eveniment au primit câte o pungă cu dulciuri din partea Moșului.

Organizarea întregii sărbători a fost posibilă datorită sprijinului și implicării primarului orașului Deta, care, atunci când vine vorba despre activități culturale și sportive pentru copii sau vârstnici, face posibilul și imposibilul să le transforme în realitate. Doresc să-i mulțumesc pentru buna colaborare și sprijinul acordat pe întreg parcursul anului 2012. Ovidiu Ivancea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.