Primăria Deta finanțează organizațiile nonguvernamentale

Consiliul Local al oraşului Deta pregătește lansarea unui apel de proiecte cu finanţare nerambursabilă în cadrul Programului SPRIJIN PENTRU ONG-uri

Conducerea Primăriei Deta vrea o implicare cât mai mare a cetățenilor în viața comunității, astfel că are în vedere alocare a 58.500 lei pentru sprijinirea asociațiilor din localitatea noastră. Pot depune proiecte organizatiile nonguvernamentale care îşi desfăşoară activitatea în dezvoltare comunitară, socială şi activităţi civice, lucrul cu tineretul sau protecţia mediului. Scopul programului susținut de Primărie și de Consiliul Local este de a promova cetățenia activă, alături de activitățile de protecție a mediului și implicarea tineretului în viața comunității. Pentru obţinerea unei finanţări pot aplica organizaţiile non-profit care îşi au sediul pe teritoriul oraşului Deta (asociaţii, fundaţii, uniuni) înregistrate în baza O.G. 26/2000 si au activitate de cel puţin un an de zile. O organizaţie poate depune o singura cerere de finanţare. A.L.
Publicarea acestui program anual de finanţare nerambursabilă nu creează Consiliului Local Deta obligaţia de a efectua respectiva procedură de selecţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.