Vizită oficială în Serbia

La invitaţia conducerii comunei Trstenik din Serbia, ca semn de mulțumire pentru ajutorul primit din partea orasului nostru pe timpul inundaților din primăvara anului 2014, primarul Petru Roman a participat la festivitățile organizate cu ocazia Zilei Comunei Trstenik.

Comuna Trstenik este una din localităţile victime ale inundaţiilor dezastroase care au avut loc în această primăvară la vecinii noştri din Serbia. În data de 15 octombrie, Primăria Comunei Trstenik a sărbătorit Ziua Comunei sale, iar cu această ocazie a fost organizată o festivitate oficială la care au participat pe lângă conducerea Primăriei Trstenik şi reprezentanţi a Guvernului Serbiei, directori de mari întreprinderi şi directori a instituţiilor publice din Serbia cât şi din alte ţări străine. Festivitatea a avut ca scop decernarea oficială a diplomelor în semn de recunoaştere şi mulţumire pentru contribuţia şi donaţiile aduse cetăţenilor comunei Trstenik în urma pagubelor produse de inundaţiile catastrofale care au avut loc, o astfel de diplomă a fost acordată și orașului Deta, fiindu-i înmânată primarului Petru Roman. Diana Tătăruşanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.