DETA BADMINTON CUP


O nouă filă în istoria sportivă a orașului nostru a fost scrisă odată cu startul primei ediții a competiției Deta Badminton Cup, la mijlocul lunii mai. Evenimentul a fost sprijinit de către Primăria și Consiliul Local Deta și s-a adresat copiilor nelegitimați la categoriile de vârstă U9, U11, U13 și U15 (fete și băieți). Competiția a avut un debut fericit, 87 de participanți bucurându-se de această minunată inițiativă, dintre care amintim Timișoara cu CSM și Rudolf Walther, Bocșa, Deva și Club Fanatik Vrsac din Serbia. De asemenea a răspuns afirmativ invitației noastre și președinta Federației Române de Badminton, doamna Animona Hutu.

Orașul nostru a avut 7 sportivi pe podium:
La categoriile de vârstă : U9 Fete - Locul III - Palfi Sara
U9 Băieți - Locul II - Rotar Raul
Locul III - Cazacincu Mario
U11 Fete - Locul III - Liszkai Giulia
U13 Fete - Locul III - Kovacs Izabela
U13 Băieți- Locul III - Livadariu Mihnea
U15 Fete - Locul III - Magerusan Raluca

Rezultatele, cu care Deta se mândrește, nu ar fi fost posibile fără multă muncă și seriozitate din partea copiilor, sub atenta îndrumare a dlui Rotar Radu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.