SPECTACOL FOLCLORIC LA HAIDUCITA, SERBIA



La începutul lunii octombrie, Centrul Cultural al oraşului Deta a răspuns invitaţiei făcute de Primăria Plandişte şi s-a deplasat cu două ansambluri de dansuri în satul Haiducita din Serbia. În cadrul unei seri culturale cu dansuri şi muzică populară, Ansamblul de dansuri populare româneşti – seniori, a deschis programul artistic cu două suite de dansuri populare româneşti din zona câmpiei banatice, coregrafia şi punerea în scenă fiind realizate de instructorul Cătălin Voicu. Ansamblul de dansuri populare sârbeşti - tineret a prezentat o coregrafie specifică zonei centrale a Serbiei, coregrafia fiind realizată de Diana Tătăruşanu. Primarul Petru Roman, prezent la eveniment, a stat alături celor două ansambluri, susținându-i și felicitând membrii acestora după prestaţiile artistice.


Chiar dacă mă repet, voi continua să scot in evidenţă sprijinul conducerii Primăriei oraşului Deta deoarece acesta este esențial pentru funcționarea Centrului Cultural și pentru activitatea ansamblurilor folclorice din oraș. (Ovidiu Ivancea - directorul Centrului Cultural Deta)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.